07/08/2020
Ελλάδα | Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - 20:50

Πέτσας: «Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις...»

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην Κουμουνδούρου για τη μετατροπή σε τζαμί της Αγίας Σοφίας

Δεν έμεινε ασχολίαστη από την κυβέρνηση η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία επέρριψε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την απόφαση της Τουρκίας να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί.

Στην κυριακάτικη (12/7) δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για επικίνδυνο πανικό του ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορεί για μικροπολιτική στο θέμα της Αγίας Σοφίας.

Αναλυτικά: «Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη. Ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της πατρίδας μας.

Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την “ενεργητική εξωτερική πολιτική” τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν».

Μοιραστείτε το: