04/08/2020
ΓΓΑ | Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 - 11:02

Κράξιμο Αυγενάκη στην ΕΠΟ για εμπόδια στη διεκδίκηση του τελικού του UEFA Conference League

Κατηγορεί ανοιχτά μέσω Tweet την Ομοσπονδία για υπονόμευση της προσπάθειας ο υφυπουργός Αθλητισμού

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τελικό του UEFA Conference League χάνει κατά πάσα πιθανότητα η χώρα μας, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να κατηγορεί ανοικτά την ΕΠΟ για το γεγονός.

Ο Λ. Αυγενάκης προχώρησε την Πέμπτη (9/7) σε μία ανάρτηση στο Twitter και έκραξε ανοικτά την Ομοσπονδία καθώς στο Παγκρήτιο, έδρα που ήταν υποψήφια για τον τελικό, εκτελούνται ήδη εργασίες αναβάθμισης και τρέχουν τα έργα.

Όπως συμπληρώνει ο υφυπουργός Αθλητισμού  και η ΟΥΕΦΑ χαρακτήρισε άρτιο τον φάκελο διεκδίκησης του τελικού από τη χώρα μας, ενώ η ΕΠΟ ως ρίψασπις ακόμα υπονομεύει…

Αναλυτικά το μήνυμα Αυγενάκη:

«Εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης του Παγκρήτιου, τρέχει η δημοπράτηση στεγάστρου, υπογράφεται Μνημόνιο Συνεργασίας ΓΓΑ-Δήμου Ηρακλείου για κάλυψη όποιου επιπλέον κόστους, χειροκροτεί η UEFA τον άρτιο φάκελο διεκδίκησης & ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει…»

Παράλληλα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ συντάσσεται προς υπογραφή Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της ΓΓΑ και του δήμου Ηρακλείου, στο οποίο θα προβλέπεται ότι οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα, ώστε το Παγκρήτιο να είναι σε θέση να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League εφόσον αναλάβει τη διοργάνωση, θα καλυφθούν από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Άλλωστε, τέτοια δέσμευση είχε δώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Μοιραστείτε το: