06/08/2020
ΞΑΝΘΗ | Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 18:38

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού της Παρασκευής για την Ξάνθη

Νέοι έλεγχοι θα γίνουν την Κυριακή (5/7) εν όψει του αγώνα με τη Λαμία

Για τη Δευτέρα (6/7) έχει οριστεί το εκτός έδρας ματς της Ξάνθης με τη Λαμία για τα πλέι άουτ και όλα δείχνουν ότι δεν θα προκύψει τελικά θέμα αναβολής λόγω του κρούσματος κορωνοϊού σε παίκτη της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/7) και οι Θρακιώτες και η Σούπερ Λίγκα 1 γνωστοποίησαν ότι βγήκαν αρνητικά τα τεστ που έκαναν την Παρασκευή (3/7) στην ακριτική ομάδα, με νέους ελέγχους να γίνονται την Κυριακή (5/7).

Λογικά, δεν θα υπάρξει νέο κρούσμα, αλλά βέβαια αναμένεται η νεότερη ενημέρωση.

«Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο», αναφέρεται από πλευράς Ξάνθης.

Και η ενημέρωση της Λίγκας: «Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020».

Μοιραστείτε το: