12/08/2020
ΑΡΗΣ | Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 - 15:45

Κατηγορεί την ΕΠΟ για δόλο η ΠΑΕ Άρης

Οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για λανθασμένους χειρισμούς της Ομοσπονδίας και απόκρυψη εγγράφου της ΦΙΦΑ από την ΕΠΟ

Ανακοίνωση με… επιθετικό τόνο προς την ΕΠΟ εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/7) η ΠΑΕ Άρης.

Σε αυτή οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για λανθασμένους χειρισμούς από την πλευρά της Ομοσπονδίας και για απόκρυψη εγγράφου της ΦΙΦΑ από την ΕΠΟ κάτι που η πλευρά της ΠΑΕ Άρης διερευνά.

Όπως αναφέρουν από τον Άρη μία σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, την οποία κατηγορούν για δόλο έχουν φέρει την ομάδα προ τετελεσμένων αποφάσεων, για το banπου επέβαλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία με τις υποθέσεις πρώην ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ Άρης έχει ήδη ενεργοποιηθεί η νομική υπηρεσία του συλλόγου για την απόκρυψη του σημαντικού εγγράφου της ΦΙΦΑ το οποίο δεν κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ είτε από αμέλεια είτε ακόμα και από πρόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Εξ’ αρχής η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έφερε -και δεν φέρει- ουδεμία ευθύνη για το ban, που της επιβλήθηκε από τη FIFA, αναφορικά με τις υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών, που προσέφυγαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο.

Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, χάρη στις ενέργειες της ΠΑΕ και της νομικής της υπηρεσίας, αποδεικνύεται ότι μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, έφεραν την ΠΑΕ προ τετελεσμένων αποφάσεων, που καλείται τώρα να ανατρέψει.

Για παράδειγμα, ενώ η FIFA ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο την ΕΠΟ πως η υπόθεση αφορά τη νυν ΠΑΕ, η ΕΠΟ ποτέ δεν μας κοινοποίησε το έγγραφο, ώστε να ενεργήσουμε άμεσα. Σημειωτέον, η ΕΠΟ μάς είχε κοινοποιήσει απόφαση πριν την επίσημη ως άνω ενημέρωση της FIFA.

Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό…

Δεν ξέρουμε αν ήταν σε γνώση ή όχι του προέδρου, κ. Γραμμένου, είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι οι κ.κ. Δέδες, Δαβάκης και Μπάρτζης, ενώ το γνώριζαν, είτε το... αμέλησαν, είτε λειτούργησαν με ενδεχόμενο δόλο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια… Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει δόλος εκ μέρους τους διότι ο Σύλλογος υπέστη ζημιά για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ αποτιμά τη ζημιά και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για ποινικές και αστικές ευθύνες».

Μοιραστείτε το: