11/07/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 - 00:10

Βόκολος: «Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα...»

Αυτό τόνισε ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη

Φοβερή πορεία πραγματοποιεί στα πλέι άουτ ο Πανιώνιος και ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε μετά και τη νίκη επί της Ξάνθης πως το μυστικό έχει να κάνει με το ότι είναι οικογένεια οι «κυανέρυθροι».

Ωστόσο, μιλώντας στη Nova, ο 50χρονος προπονητής υπογράμμισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και απομένουν άλλοι τρεις τελικοί στη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα 1.

«Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν υπάρχει λόγια για αυτό που έχουμε κάνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που κάνουν μια φανταστική πορεία. Καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Όταν βγάζουμε αυτή την ψυχή και αυτό το πάθος μέσα στο γήπεδο δεν φοβόμαστε τίποτα, νομίζω ότι αυτή η ομάδα δείχνει πάρα πολύ καλό πρόσωπο.

Είναι η ομάδα, είναι το DNA, είναι ο σύλλογος που είναι πολύ μεγάλος. Σίγουρα ο κάθε αντίπαλος διαβάζεται διαφορετικά, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και το πιο σημαντικό είναι να το θέλουν και αυτά τα παιδιά το θέλουν», δήλωσε ο Βόκολος.

Μοιραστείτε το: