09/07/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 - 17:34

Μίνι φιέστα στον Ιωνικό για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 (video)

Tίμησαν Γιάννη και Τάκη Τσιριγώτη οι Rangers

Tην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 εξασφάλισε ο Ιωνικός και την Παρασκευή (5/6) οι «κυανόλευκοι» έκαναν μια μίνι φιέστα στην Πλατεία Σπάθας γι' αυτή τη σημαντική επιτυχία.

Χιλιάδες φίλοι των Νικαιωτών έδωσαν το «παρών» και αποθέωσαν τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, με τους Γιάννη και Τάκη Τσιριγώτη να τιμούνται από τους oργανωμένους οπαδούς της ομάδας, τους Rangers.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση του Ιωνικού: «Ήταν μία υπέροχη, μία μαγική βραδιά, μία Ιωνική βραδιά όπου ΟΛΑ στην Πλατεία Σπάθας βάφτηκαν Μπλέ. Στο χρώμα του Ιωνικού. Στο καμάρι της Νεαπολης που γιόρτασε την άνοδο στην SL2 με μια μίνι φιέστα όπου το παρών έδωσαν το απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας για το Back 2 Back.

Πρώτα από όλους η διοίκηση Τσιριγώτη. Σύσσωμη η οικογένεια που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την “ποδοσφαιρική επανάσταση” που έχει συνετέλέσει ένα μικρό θαύμα. Δύο άνοδοι με πολύ σκληρή δουλειά-οργάνωση και απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο.

Εν συνεχεία οι παίκτες. Με τους περισσότερους εξ αυτών να δίνουν το παρών και να αποθεώνονται ένας-ένας από τον κόσμο. Ο Κόουτς Χαραλαμπίδης ήταν εκτός λόγω υποχρεώσεων που είχε στη Θεσσαλονίκη αλλά και αυτός αποθεώθηκε, όπως και ο συνεργάτης του κος Μπιζάς. Ο Γενικός Αρχηγός Ανδρέας Πασπαλιάρης, οι φροντιστές κ.κ Κάτσικας και Γεωργίτσης. Οι φανεροί και αφανείς ήρωες του ποδοσφαιρικού τμήματος που έγραψαν και θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Και βεβαια ο κόσμος. Χιλιάδες φίλαθλοι του συλλόγου έδωσαν το παρών και δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ήταν μία πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιορτή. Με τους Rangers να τιμούν τους κ.κ Γιάννη και Τάκη Τσιριγώτη για την προσφορά τους στο σύλλογο».

Μοιραστείτε το: