09/07/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 - 23:17

Παραμένουν αρνητικοί στη μείωση οι «ξένοι» του Παναθηναϊκού

Τι αναφέρει η πρόταση της διοίκησης που μεταφέρθηκε δια στόματος Κουρμπέλη * Με απουσίες η προπόνηση της Τετάρτης

Αρνητικοί εξακολουθούν να παραμένουν στη μείωση των συμβολαίων τους οι «ξένοι» ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ήδη από την Παρασκευή (29/5) είχε προταθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός «ψαλίδι» 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου των παικτών κάτι που οι τελευταίοι αρνήθηκαν.

Την Τετάρτη (3/6) η «πράσινη» ΠΑΕ επανήλθε διά στόματος του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος και μετέφερε στους συμπαίκτες του τη νέα πρόταση για 20% κάτω στην τελευταία δόση, ήτοι 5% στο ετήσιο συμβόλαιο.

Από τη διοίκηση θα ήθελαν το θέμα αυτό να λήξει πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο καθώς, ναι μεν όπως είπαμε, οι «ξένοι» παίκτες να εμφανίζονται αρνητικοί, ωστόσο και υπόλοιποι ζήτησαν χρόνο να το σκεφτούν.

Κατά τα άλλα είχαμε και προπόνηση στο Κορωπί καθώς την Κυριακή (7/6) υπάρχει η πρεμιέρα των πλέι οφ και το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η προπόνηση έγινε χωρίς την παρουσία των Ινσούα, Κολοβού οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Νάγκι, Πούγγουρας και θεραπεία ο Περέα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ στο τελευταίο μέρος αυτής δεν πήραν μέρος για να προφυλαχθούν οι Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Κολοβέτσιος, Καμπετσής. Με σφίξιμο στο δικέφαλο αποχώρησε ο Αποστολάκης.

Μοιραστείτε το: