14/07/2020
ΧΑΝΙΑ | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 - 18:54

Έδωσαν αίμα στα Χανιά

Συμμετοχή των «κυανόλευκων» στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού

Απόλυτα ευαισθητοποιημένη είναι η ομάδα των Χανίων στα κοινωνικά θέματα και το απέδειξε την Τετάρτη (3/6) με τη συμμετοχή της στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα ένεκα κορωνοϊού.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού και τους παίκτες των «κυανόλευκων» εκπροσώπησαν οι Σελινιωτάκης, Κάσσος, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Ουνγιαλίδης, Κεχαγιάς και Λαμπίρης.

Στην ενημέρωση των Χανιωτών αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Χανιά έδωσε δυναμικό “παρών” στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αγίων Αποστόλων, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διοργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Στα Χανιά η εθελοντική αιμοδοσία υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης - υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης - τον Δήμο Χανίων και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Αγιος Γεώργιος”.

Οι υπεύθυνοι του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή”, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Σελινιωτάκη, Πασχάλη Κάσσο, Κώστα Παναγιωτούδη, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Νίκο Κεχαγιά και Θοδωρή Λαμπίρη και τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, στην εθελοντική δράση».

Μοιραστείτε το: