22/09/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 - 15:36

Αισιόδοξος ο Κυριάκος: «Θέλουμε 7 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό»

Το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χάνει την ελπίδα ακόμα και για το πρωτάθλημα!

Δεν υπολογίζει την τελεσίδικη τιμωρία του ΠΑΟΚ με το -7 για την πολυιδιοκτησία θεωρώντας προφανώς δεδομένη την «εξαφάνιση» της από το CAS και έτσι κατεβάζει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο μισό των 14 βαθμών. Ο λόγος για τον Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος εν όψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας 1 ελπίζοντας ακόμα και για το πρωτάθλημα!

Το διοικητικό στέλεχος των Θεσσαλονικέων όλα αυτά τα υποστήριξε σε ανάρτηση του στο facebookτη Δευτέρα (1/6) θέλοντας να στείλει μήνυμα στον κόσμο. Αναλυτικά ο Κυριάκος Κυριάκος έγραψε τα εξής:

«Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα μετά από 3 μήνες (εγώ προσωπικά μετά από έναν χρόνο) και η διαχείριση πρέπει να είναι πρωτοφανής, προσεκτική, προσαρμοσμένη.

Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του.

Μπορεί να τα καταφέρουμε όλα, μπορεί και όχι, το βασικό όμως θέμα είναι να πετύχουμε ή να αποτύχουμε με το δικό μας σχέδιο, βαδίζοντας στον δικό μας δρόμο, ειλικρινείς απέναντι στο κοινό μας και στο κοινό που αγαπάει το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα αυτή έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιτυχίες του θεωρούνται πια περισσότερο αυτονόητες και οι αποτυχίες του είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί του.

Αυτό όμως είναι τίτλος τιμής και καύσιμο. Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους, έχουμε μάθει πια καλά να γεμίζουμε το ντεπόζιτό μας με κίνητρα.

Καλή επανεκκίνηση, χωρίς τραυματισμούς»!

Μοιραστείτε το: