06/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 - 22:16

FL: Δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα και σταματούν

Ζητούν αναδιάρθρωση οι ομάδες, αλλά οι τάσεις είναι πολλές για το πώς θα γίνει

Μόνο απλό δεν είναι να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League και αυτό κατέστη σαφές στη σύσκεψη μελών της κατηγορίας την Τετάρτη (29/5), που έγινε με τηλεδιάσκεψη υπό τον πρόεδρο της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Για την ακρίβεια οι ομάδες δήλωσαν πως δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα λόγω της αδυναμίας τους να κάνουν πράξη όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ζητώντας παράλληλα να γίνει αναδιάρθρωση.

Ωστόσο, δεν προέκυψε και ενιαία γραμμή για το πώς θα γίνει αυτή η αναδιάρθρωση, με διάφορες τάσεις να υπάρχουν και μερικοί να ζητούν πρωτάθλημα σε δύο ομίλους και να μην υποβιβαστεί κανείς, ενώ άλλοι πρότειναν να αυξηθούν οι ομάδες τόσο στη Σούπερ Λίγκα 2 όσο και στη Football League.

Σε κάθε περίπτωση ο Λ. Λεουτσάκος θα θέσει τα θέματα στην ΕΠΟ και θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη, που πιθανότατα θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα (1/6).

Θα πρέπει πάντως να τονιστεί ότι είναι δύσκολο να περάσει η πρόταση για πρωτάθλημα δύο ομίλων, καθώς είναι κάτι που δεν δέχονται οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, ενώ απαιτούνται να γίνουν αλλαγές και από την ΕΠΟ, που μόνο εύκολο δεν είναι να τις εγκρίνει.

Μοιραστείτε το: