31/10/2020
Μπάσκετ | Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 - 13:57

Ευρωλίγκα τέλος!

Ο Ζόρντι Μπερτομέου πρότεινε το... λουκέτο και η απόφαση αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα * Τέλος και το Eurocup

Ό,τι είδαμε από Ευρωλίγκα, είδαμε για φέτος. Ο Ζόρντι Μπερτομέου συζήτησε με τις 11 ομάδες που έχουν συμβόλαιο με τον θεσμό (μεταξύ τους και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός) τη Δευτέρα (25/5) και εισηγήθηκε την οριστική διακοπή της διοργάνωσης, με την απόφαση να αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας, κατόπιν και της σχετικής ψηφοφορίας.

Οι 11 σύλλογοι αναμένεται να συμφωνήσουν με τον ισχυρό άντρα της λίγκας, μια και ήδη από το Σάββατο (23/5) είχε εκφραστεί εκ μέρους των παικτών η αρνητική τους στάση για συνέχεια των αγώνων.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκπροσωπήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη από τους Γιώργο Σκινδήλια και Νίκο Λεπενιώτη, ενώ οι «πράσινοι» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο Μπερτομέου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στις 17:30 προκειμένου να κάνει γνωστές όλες τις λεπτομέρεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Ασφαλώς, την ίδια κατάληξη με την Ευρωλίγκα θα έχει και το Eurocup, στο οποίο μετείχε ακόμα ο Προμηθέας.

Πλέον, μένει να παρθούν οι αποφάσεις για τη διοργάνωση της σεζόν 2020-21, στην οποία είναι πιθανό να συμμετάσχουν οι 18 ομάδες που έπαιξαν και φέτος.

Μοιραστείτε το: