21/09/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 - 21:14

Το… σχέδιο ΠΑΟΚ «ανακοινώθηκε» μέσω Ολυμπιακού Βόλου για Β’ Εθνική δύο ομίλων!

Άτυπα 11 ομάδες της Football League συμφώνησαν να προτείνουν αναδιάρθρωση εκμεταλλευόμενες τον κορωνοϊό

Ό,τι να ναι και όπως τους βολεύει… Αυτή είναι η ουσία της πρότασης που υπογράφουν 11 από τις 14 ομάδες της Football League και έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το γνωστό σχέδιο… ΠΑΟΚ για να πάρει τον έλεγχο της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών με αναδιάρθρωση και δημιουργία μιας Β’ Εθνικής με δύο ομίλους των 16 ομάδων ο καθένας.

Φυσικά, πρόκειται για μια ανεδαφική πρόταση, που καταστρατηγεί εντελώς όλη την τρέχουσα σεζόν, εξαφανίζει τη Football League, αδικεί ξεκάθαρα τις ομάδες που αγωνιστικά θα κέρδιζαν την άνοδο τους στη Σούπερ Λίγκα 2 και υποβαθμίζει τη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση την Παρασκευή (15/5) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την Football League με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με μοναδικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως προχωρήσαμε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στην κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης στους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον προέδρο της Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ.

Την πρόταση υπέγραψαν οι κάτωθι ομάδες:

-Καλαμάτα

-Καβάλα

-Ασπρόπυργος

-Διαγόρας

-Ιάλυσος

-Τρίγλια

-Θεσπρωτός

-Αιγάλεω

-Βέροια

-Ιεράπετρα

-Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ δεν αποδέχτηκαν να υπογράψουν οι:

-Τρίκαλα

-Ιωνικός

-Νίκη Βόλου».

Μοιραστείτε το: