25/10/2020
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 - 14:34

Μπέος: «Κουραστικό οι παράγοντες του Ηρακλή να με μπλέκουν με αγοραπωλησία ΑΦΜ Βόλου»

Διαψεύδει τα σενάρια ο ουσιαστικά ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει εκ νέου να λέγονται και να γράφονται διάφορα περί αγοράς του ΑΦΜ του Βόλου από τον Ηρακλή, με τον Αχιλλέα Μπέο να διαψεύδει ότι εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία.

Με ανάρτησή του στο facebook o δήμαρχος Βόλου και ουσιαστικά ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» δήλωσε κουρασμένος με την εμπλοκή του σε αυτά τα σενάρια και κάλεσε τους ανθρώπους του «Γηραιού» να απευθυνθούν στον πρόεδρο των Βολιωτών.

«Έχει γίνει κουραστική αυτή η πρακτική διαφόρων παραγόντων του Ηρακλή, που σε κάθε ευκαιρία και για δικούς τους, παραγοντικούς ή και αυτοπροβολής, λόγους, επιχειρούν να με εμπλέξουν σε διαδικασίες αγοραπωλησίας του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος από την ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας. Τελευταίο κρούσμα η εμφάνιση Καράογλου, υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, που μάλιστα γνωρίζει, όπως ισχυρίζεται, και την πρόθεσή μου να απεμπλακώ από τα της ΠΑΕ. Μα για να απεμπλακεί κάποιος από κάτι πρέπει πρώτα να έχει εμπλακεί και η μοναδική μου εμπλοκή εδώ και χρόνια είναι μόνο με τα θέματα και την εκπροσώπηση της πόλης του Βόλου, οι πολίτες της οποίας μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εμπιστευτούν ως Δήμαρχό τους.

Τώρα για τα περί σοβαρότητας ή μη, αν και δεν με ενδιαφέρει, δεν μπορώ να δω τη σοβαρότητα σε όσους κατόρθωσαν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να διαλύσουν μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Αν όντως, πάντως, ενδιαφέρονται, ας απευθυνθούν δημόσια στον πρόεδρο της ομάδας με συγκεκριμένη πρόταση και ας συζητήσουν.

Τέλος θα συνιστούσα στον κ. υφυπουργό να αφήσει τα ποδοσφαιρικά, τα οπαδικά και τα παραγοντικά και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, σε μια μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας», αναφέρει ο Α. Μπέος στην ανάρτησή του.

Μοιραστείτε το: