31/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 - 15:21

Πρωτομαγιά με τηλεδιάσκεψη στην SL2-FL

Νέα συνεδρίαση της Επταμελούς Επιτροπής την Παρασκευή για όλα τα θέματα που «καίνε» τη διοργανώτρια της δεύτερης και της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας

Δεν σταματά τη δουλειά η Ειδική Επταμελής Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας 2 - Football League υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο… Έτσι θα συνεδριάσει και ανήμερα την Πρωτομαγιά για όλα τα θέματα, που απασχολούν τη διοργανώτρια.

Η τηλεδιάσκεψη, λοιπόν, έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (1/5) και εκεί αναμένεται να συζητηθούν – αναλυθούν τόσο οι προτάσεις που θα κατατεθούν στον υφυπουργό Αθλητισμού στη δεύτερη επαφή μαζί του με αφορμή τις επιπτώσεις από την πανδημία, όσο και άλλα θέματα. Μεταξύ αυτών θα είναι και οι προτάσεις για το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων, των ποινών και του περιορισμού των μεταγραφών.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν του Λεουτσάκο στην Ειδική Επιτροπή μετέχουν και οι: Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Ροκάκης (Χανιά), Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Αϊβάζογλου (Τρίκαλα) και Χατζηνικήτας (Ιάλυσος).

Μοιραστείτε το: