25/05/2020
ΠΑΟΚ | Κυριακή 5 Απριλίου 2020 - 15:19

Έδωσε το σύνθημα ο Σαββίδης: «ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του και θέλει έναν σύλλογο που θα στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις

Μπορεί ποδοσφαιρική δράση να μην υπάρχει, όμως ο Ιβάν Σαββίδης δεν χάνει την επαφή με τους συνεργάτες του.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε την Κυριακή (5/4) νέα τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο και έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα.

Ο Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι θέλει να βλέπει τον σύλλογο να μεγαλώνει συνεχώς εντός και εκτός γηπέδου και να διαπρέπει στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις.

«Στόχος μας είναι ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι θέλει μια ομάδα αυτάρκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε ξανά και στην πανδημία: «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είπε επίσης ότι στις προθέσεις του είναι να κάνει τηλεδιασκέψεις και με τους ποδοσφαιριστές σε μικρά γκρουπ, αλλά και με τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ για όσο διαρκέσει η δύσκολη αυτή περίοδος ή λείπει λόγω υποχρεώσεων στη Ρωσία.

Μοιραστείτε το: