28/05/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 5 Απριλίου 2020 - 14:23

Διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα για την ενίσχυση του νοσοκομείου Καστοριάς

Τα χρήματα θα πάνε στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού εν μέσω τη πανδημίας του κορωνοϊού

Το δικό τους λιθαράκι με τον τρόπο τους βάζουν και οι καλλιτέχνες τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού.

Η Φωτεινή Δάρρα προχωρά σε μια σημαντική πρωτοβουλία, καθώς το βράδυ της Κυριακής (5/4) στις 22.00, θα δώσει διαδικτυακή συναυλία πιάνο-φωνή μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο της Καστοριάς.

Η γνωστή τραγουδίστρια ζητά από όλους να δώσουν ό,τι μπορούν ώστε να διευκολύνουν το έργο γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού σε μια περιοχή που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό.

«Έστω και ένα ευρώ να δώσει κάποιος από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας αυτό τον καιρό, θα είναι μεγάλο κέρδος για αυτούς που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», σημειώνει η Δάρρα.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει απευθείας στον λογαριασμό τραπέζης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς για την ενίσχυσή του.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Eurobank: GR 2502607120000910200182990

Το... διαδικτυακό ραντεβού είναι στην επίσημη σελίδα της τραγουδίστρια στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/.

Μοιραστείτε το: