28/05/2020
ΠΑΟΚ | Σάββατο 4 Απριλίου 2020 - 16:13

Ανησυχεί για την οικογένειά του ο Ελ Καντουρί

Ο μέσος του ΠΑΟΚ είπε ότι του λείπει η Ιταλία

H σκέψη του Ομάρ Ελ Καντουρί είναι συνεχώς στην οικογένειά του που βρίσκεται στην Ιταλία, με τον Μαροκινό μέσο του ΠΑΟΚ να μην κρύβει την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα με τον κορωνοϊό.

Μιλώντας το Σάββατο (4/4) σε ιταλικά Μέσα, ο άσος των «ασπρόμαυρων» δήλωσε αρχικά: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι στην Ιταλία, στην Μπρέσια συγκεκριμένα. Επέστρεψαν εκεί 10 μέρες πριν ξεσπάσει ο ιός και τελικά παρέμειναν εκεί. Είναι δύσκολη η κατάσταση, ανησυχώ πολύ και ελπίζω κάθε μέρα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιλυθούν τα προβλήματα.

Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι παρόμοια όσον αφορά τους περιορισμούς στην κυκλοφορία. Σχεδόν αμέσως έκλεισαν τα πάντα, δεν θέλουν να το διακινδυνεύσουν. Δεν έχουμε κάνει προπόνηση για τρεις εβδομάδες».

Είπε επίσης ότι του λείπει η Ιταλία, αναφέροντας σχετικά: «Η Ιταλία είναι μια σημαντική χώρα για μένα, είναι μέρος που έχω στην καρδιά μου και μου λείπει που δεν είμαι εκεί. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πιστεύει πολύ στον Θεό, η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, οι άνθρωποι είναι φανταστικοί, αλλά η Ιταλία είναι… Ιταλία.

Μου λείπουν τα πάντα, εκτός από το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ κοντά με την Ιταλία, είναι η τρίτη χώρα μου. Τα παιδιά μου μιλάνε ιταλικά, η γυναίκα μου είναι από εκεί. Ελπίζω ότι αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα».

Μοιραστείτε το: