05/06/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 - 20:38

Δάρας: «Καθαρές λύσεις, με πρώτο, δεύτερο ή τελευταίο»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου υπογράμμισε τις θέσεις των «κυανέρυθρων» στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της Σούπερ Λίγκας 1

Τις απόψεις του Πανιωνίου στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της Σούπερ Λίγκας 1 ελέω κορωνοϊού εξέφρασε και μέσω ερτζιανών ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου και ναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας ζήτησε ξεκάθαρες λύσεις, αναφορικά με τον πρώτο, τον δεύτερο ή τον τελευταίο της κατάταξης του πρωταθλήματος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95.5» την Παρασκευή (3/4).

Αναλυτικά ο Δάρας υποστήριξε τα ακόλουθα:

-Σε σχέση με το Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας είπε: «Τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς αλλά τα γεγονότα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα γεγονότα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας, λένε πως τον Απρίλιο θα είμαστε στην κορύφωση της πανδημίας. Η κυβέρνηση συνεχώς αυστηροποιεί τα μέτρα. Όταν οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ενδεχομένως η ύφεση να ξεκινήσει μέσα στον Μάιο, δεν μπορεί να μιλάμε για ποδοσφαιρική δράση νωρίτερα».

-Για την περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος είπε: «Όταν και αν αποφασιστεί η διακοπή πρέπει να πάμε σε καθαρές λύσεις. Ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος. Από την πλευρά της η Super League ως η μόνη αρμόδια θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα γίνει κάποια αναδιοργάνωση και γενικότερα το πλαίσιο ενόψει της επόμενης μέρας. Η ομάδα εργασίας δημιουργήθηκε για να μελετήσει αυτά τα θέματα».

Μοιραστείτε το: