28/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 - 19:48

Έδειξε την κοινωνική της ευαισθησία η Ένωση Σούπερ Λίγκας 2 - Football League

Η διοργανώτρια της δεύτερης και της τρίτης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας με αφορμή την εθνική επέτειο ζητά απ’ όλους να είναι ενωμένοι ως Έλληνες και να μείνουν σπίτι!

Αυτή η 25η Μαρτίου είναι αλλιώτικη από κάθε προηγούμενη μετά το 1821… Οι Έλληνες εξαιτίας του κορωνοϊού δεν μπορούν να γιορτάσουν έξω από τα σπίτια τους την εθνική εορτή.

Η Ένωση Σούπερ Λίγκας 2 – Football Leauge με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου έδειξε την κοινωνική της ευαισθησία και με ανακοίνωση της έστειλε μήνυμα σε όλους να είναι ενωμένοι ως Έλληνες και να παραμείνουν σπίτι!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών το απόγευμα της Τετάρτης (25/3) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Τα 199 χρόνια από την απελευθέρωση και την ίδρυση του ελληνικού κράτους βρίσκει όλους τους Έλληνες σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Μια εθνική επέτειος για την 25η Μαρτίου, που δεν μοιάζει με καμία άλλη, ελέω της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οφείλουμε όλοι να μείνουμε πειθαρχημένοι στις υποδείξεις της ιατρικής κοινότητας.

Το ‘‘ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’ αποτελεί στάση ζωής και ασπίδα προστασίας προκειμένου να μην επεκταθεί ο θανατηφόρος ιός.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, καλεί τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και όλο τον κόσμο να είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό της υγείας μας».

Μοιραστείτε το: