30/05/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 - 14:21

Μένουν σε επαφή μέσω Viber στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μπάμπης Τεννές, το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, αλλά και το ιατρικό επιτελείο επικοινωνούν με τους ποδοσφαιριστές…

Η απαγόρευση των μετακινήσεων δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα για ατομικές προπονήσεις, αλλά βρέθηκε εναλλακτική… Μέσα σε αυτά τα δεδομένα στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν μπορούν πλέον να ελέγχουν-μετρούν μέσω GPS το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για επαναφόρτιση των μηχανημάτων.

Παρόλα αυτά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένουν άπαντες σε επαφή… Ο Μπάμπης Τεννές, το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, αλλά και το ιατρικό επιτελείο βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τους παίκτες μέσω ειδικής ομάδας, που έχει δημιουργήθηκε στο Viber.

Με αυτόν τον τρόπο οι «κυανόλευκοι» δεν αισθάνονται αποκομμένοι από την ομάδα και παράλληλα ανά πάσα στιγμή μπορούν να ενημερωθούν για οτιδήποτε ή οι υπεύθυνοι να τους λύσουν κάθε απορία, που προκύπτει από τις νέες συνθήκες καθημερινότητας εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κοινώς, στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τα καλά της τεχνολογίας και βρίσκουν εναλλακτικές, αφού δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς…

Μοιραστείτε το: