06/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 - 20:43

Νίκη Βόλου: Πρώτα «μοίρασε» την επιστολή, μετά την έστειλε στη διοργανώτρια, «άδειασμα» από ΑΟΤ

Έκθετοι οι διοικούντες της ιστορικής ομάδας της Μαγνησίας * Χρησιμοποίησαν κι άλλες ομάδες της κατηγορίας πως τάχα συμφωνούν μαζί τους εκφράζοντας μόνο τις απόψεις τους, που τυχαία βρίσκονται στα πρότυπα του σχεδίου του ΠΑΟΚ! * Μια ημέρα νωρίτερα στα ΜΜΕ από εκεί που αναφερόταν ότι πήγε!

Μια επιστολή σε τοπικά ΜΜΕ της Μαγνησίας και σε φίλα προσκείμενα στον ΠΑΟΚ ή ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου των «ασπρόμαυρων» επέλεξε να «μοιράσει» η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ως... σχέδιο αναδιάρθρωσης. Το κακό δεν είναι αυτό, καθώς αυτό είναι επιλογή, το παράδοξο – απαράδεκτο είναι ότι οι διοικούντες την ιστορική και μεγάλη ομάδα της Θεσσαλίας, ενώ υπογράμμιζαν ότι έστειλαν την εν λόγω επιστολή στη διοργανώτρια, αυτό έγινε μετά από μία ημέρα! Κοινώς, πρώτα έβγαλαν ως… ανακοίνωση -στην πραγματικότητα- την επιστολή τη Δευτέρα (16/3), αλλά αυτή πήγε στην Ένωση SL2 – FLστις 13.30 της Τρίτης (17/3).

Και ακόμα χειρότερα από τα όσα ισχυρίζεται αυτή η επιστολή οι της Νίκης Βόλου (όπου προτείνεται Β’ Εθνική δύο ομίλων με 28 ομάδων – δηλαδή στα πρότυπα του σχεδίου του ΠΑΟΚ επακριβώς…), προκύπτουν και μεγάλες ανακρίβειες!

Η φερόμενη πρόταση της Νίκης Βόλου επισημαίνει ότι υποστηρίζεται από τις 12 εκ των 14 ομάδων της Football League (με εξαίρεση μόνο τον Ιωνικό και την Ιερέπετρα), ωστόσο, τα Τρίκαλα εξέθεσαν τους «κυανόλευκους» της Μαγνησίας. Και αυτό διότι από τον ΑΟΤ ξεκαθάριζαν την Τρίτη (17/3) ότι δεν συναινούν με τέτοιο σχέδιο αναδιάρθρωσης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για αναδιαρθρώσεις όταν όλος ο κόσμος μάχεται με τον κορωνοϊό. Προέχει πρώτα η υγεία».

Γίνεται αντιληπτό ότι αυτό καθιστά την εν λόγω επιστολή εκ του πονηρού ορμώμενη και με σαφείς ενδείξεις μη εγκυρότητας με αποτέλεσμα φυσικά και να μην πρόκειται να την αναπαράγουμε.

Μοιραστείτε το: