11/07/2020
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 - 15:42

Τους... τραπέζωσε ο Παπαϊωάννου (pics)

Έκοψε και την πίτα της η Λαμία

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν είχαν οι παίκτες και το προσωπικό της Λαμίας το βράδυ της Τετάρτης (26/2).

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ και τις οικογένειές τους, θέλοντας να τους προσφέρει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας της ΠΑΕ, με τους... τυχερούς που βρήκαν το φλουρί να είναι οι Λαζάρ Ρόμανιτς και Ανέστης Βλαχομήτρος καθώς και η υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ, Βιβή Γεωργάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Δείπνο παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης 26/2 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ με τις οικογένειες τους δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να χαλαρώσουν από την πίεση των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, εν όψει και του δύσκολου αγώνα στην Κρήτη την Κυριακή, απέναντι στον ΟΦΗ.

Το εστιατόριο “Κλειδί” και ο ιδιοκτήτης του Θωμάς Ζώης, για ακόμη μία χρονιά ετοίμασε και πρόσφερε στην ομάδα και την καθιερωμένη βασιλόπιτα καλώντας τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο να την κόψουν Τα φλουριά ήταν τρία και οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές Λαζάρ Ρόμανιτς και Ανέστης Βλαχομήρος καθώς και η υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ, Βιβή Γεωργάκη».

 

Μοιραστείτε το: