07/04/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 - 13:34

Άρση του περιοριστικού όρου για τον Μαρινάκη

Έγινε δεκτό το αίτημα για μη παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα

Έγινε το φυσιολογικό και το σωστό. Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε και πέτυχε την άρση του περιοριστικού όρου που υποχρέωνε τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να δίνει το παρών το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά τη διάρκεια της «Δίκης των 28» για τη φερόμενη αλλοίωση αποτελεσμάτων, ο δικηγόρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βασίλης Δημακόπουλος, είπε: «Ο κ. Μαρινάκης έχει και μια άλλη εκκρεμότητα, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά και ακόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή.

«Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά».

Το αίτημά του έγινε τελικά δεκτό, με τον εισαγγελέα έδρας, Χάρης Λακαφώσης, να επισημαίνει πως «ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει τηρήσει το σύνολο των εμφανίσεών του στο αστυνομικό τμήμα και έχει δείξει συνέπεια. Συνεπώς κρίνω ότι δεν συντρέχει λόγος διατήρησης του και προτείνω την κατάργησή του».

Μοιραστείτε το: