29/05/2020
Ελλάδα | Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 - 17:11

Τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού για τον Βουτσά

Τι ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας * Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Μία θλιβερή ημέρα για τον ελληνικό κινηματογράφο με την απώλεια του Κώστα Βουτσά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/2).

Ο εκλιπών ήταν από τους αγαπημένους ηθοποιούς και έδωσε σκληρή μάχη τις τελευταίες ημέρες μη μπορώντας να βγει νικητής…

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ανέφερε ότι με τον θάνατο του Βουτσά δύει μια ολόκληρη εποχή αθωότητας, ενώ έβαλε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στον ελληνικό κινηματογράφο.

Αναλυτικά το μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Ο Κώστας Βουτσάς ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μαζί με το γέλιο και τη χαρά που μοίρασε απλόχερα σε τόσες γενιές Ελλήνων. Μαζί του δύει μία ολόκληρη εποχή αθωότητας. Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Κώστας Βουτσάς με το απαράμιλλο υποκριτικό του ταλέντο έβαλε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στον ελληνικό κινηματογράφο. Στην 70ετή πορεία του στην υποκριτική μπήκε σε όλα τα σπίτια και χάρισε άφθονο γέλιο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας που ανέφερε ότι αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο, ο οποίος άφησε τη δική του τεράστια παρακαταθήκη στον ελληνικό κινηματογράφο.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σήμερα λοιπόν, είναι σαν να αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο. Φεύγει, αλλά θα συνεχίσει να μας συντροφεύει, αφού αφήνει τεράστια παρακαταθήκη το πλούσιο έργο του στον ελληνικό κινηματογράφο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους».

Τέλος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον Κώστα Βουτσά τον οποίο ευχαρίστησε για τις μοναδικές στιγμές που χάρισε.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά. Σ' ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισες... RIP».

Μοιραστείτε το: