11/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 - 17:46

Το Λεύκωμα «60 χρόνια Α’ Εθνικής»: Μια φορά κι έναν καιρό… (video)

Η επίσημη παρουσίαση του λευκώματος, δείτε την μέσα από την κάμερα του a-sports.gr * Μια ανέκδοτη ιστορία στο… ψάξιμο των 11άδων, που αποκάλυψε ο Τσακίρης * Τα backstage της έκδοσης

Βαρύ και στην πραγματικότητα και σαν… ιστορία, πολυσέλιδο, με αμέτρητες φωτογραφίες είτε ασπρόμαυρες είτε έγχρωμες, γεμάτο αναμνήσεις για τους μεγαλύτερους και ειδήσεις για τους νεότερους. Αυτό είναι επιγραμματικά το λεύκωμα «60 χρόνια Α’ Εθνική», που παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020 από τους συντελεστές του στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για ένα πολυτελές βιβλίο μεγάλων διαστάσεων, που στις 250 σελίδες του δίνει το στίγμα της διαδρομής της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 1959 έως και το 2019

Το συντονισμό της παρουσίασης είχε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Σούπερ Λίγκας 1, Πιέρ Κοσμίδης, ο οποίος είχε και καθήκοντα αρχισυντάκτη στην έκδοση και ομιλητές ήταν ο συγγραφές του λευκώματος, δημοσιογράφος, Δημήτρης Τσακίρης και ο ART director, Γιάννης Γούβαλης.

Στην παρουσίαση ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα, που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, όπως μια ανέκδοτη ιστορία, που περιέγραψε ο Δημήτρης Τσακίρης με έναν… ανύπαρκτο παίκτη, που είχε προκύψει σε ενδεκάδα από «σπασμένο τηλέφωνο», αλλά και πολλά… παρασκήνια από τον Γιάννη Γούβαλη.

Εκεί, πέρα από τους διαπιστευμένους ρεπόρτερ της διοργανώτριας ήταν ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς μαζί με τον Βασίλη Δούκα από το γραφείο Τύπου, ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, αλλά και ο Θοδωρής Τσούτσος από το γραφείο Τύπου του Αστέρα Τρίπολης.

Η Σούπερ Λίγκα 1 εξέδωσε και ανακοίνωση σε σχέση με την παρουσίαση αναφέροντας τα ακόλουθα: «Το επίσημο συλλεκτικό και αριθμημένο Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική", παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της Super League από τους κ.κ. Δημήτρη Τσακίρη, δημοσιογράφο που συνέγραψε τα κείμενα του Λευκώματος και Γιάννη Γούβαλη, υπεύθυνο δημιουργικού της εταιρείας Red Panda, η οποία επιμελήθηκε τον εικαστικό σχεδιασμό της πολυτελούς έκδοσης.

Κατά την παρουσίαση του Λευκώματος, οι συντελεστές αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η έκδοση ήταν αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και με την αμέριστη στήριξη όλων των ομάδων.

Οι φίλαθλοι που ήδη έχουν παραγγείλει μέσω e-mail (δείτε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το δικό σας αντίτυπο παρακάτω) το συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" άρχισαν ήδη να παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους, αφού πρώτα προχώρησαν στην εξόφλησή του, σύμφωνα με τη διαδικασία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 47,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

ή

Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 48,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας και την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: social@slgr.gr

ή

Γ) Παραλαβή του Λευκώματος από τα γραφεία της Super League, (Δ/νση: οδός Μεσογείων 174, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125, Ώρες : 10:00 έως 17:00), με κόστος 45 Ευρώ.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ"».

Μοιραστείτε το: