28/03/2020
Βόλεϊ | Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 - 18:41

Θύρα 13 κατά Γιαννακόπουλου: «Δεν σέβεσαι την αξιοπρέπειά μας..»

Οργισμένοι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, επειδή τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ με τον Ολυμπιακό διατέθηκαν μόνο μέσω internet

Στο ναδίρ είναι πλέον οι σχέσεις της Θύρας 13 και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να είναι έξαλλοι με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη λόγω της απόφασής του να διατεθούν μόνο μέσω internet τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη (18/2) εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, με τους οργανωμένους να αναφέρουν ότι δεν θα είναι παρόντες στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Τετάρτη (19/2) και να καταφέρονται με σκληρή γλώσσα εναντίον του Δ. Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά: «Γνώριμη πλέον συνθήκη να πρέπει να πείσουμε τον εαυτό μας να μην ακούει, να μην βλέπει, να μην αντιδράει για το καλό του συλλόγου. Κάθε φορά πού το κάνουμε κάτι νέο προστίθεται, με αποτέλεσμα να μας ρίχνει πάλι και πάλι σε αυτή την μαύρη τρύπα!

Κάποτε ανησυχούσαμε για τις σκέψεις σου, μετά απορούσαμε για τις επιλογές σου, μέχρι που εκνευριστήκαμε και αηδιάσαμε με τα ποσταρίσματά σου, τα οποία δείχνουν και το ποιόν σου.

Δεν θέλουμε να αναλωθούμε σε όλα αυτά, το έχουμε κάνει εξάλλου κατά καιρούς. Πλέον θα σε αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.

Με χιούμορ θα δούμε και την κίνησή σου να κλείσεις τους συνδέσμους του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα! Πρακτικές από άλλες εποχές και έργα που είχαν ξεκινήσει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του συλλόγου. Από το 1966 γεννάμε ιδεολογίες και ξυπνάμε συνειδήσεις!

Με χιούμορ βέβαια θα αντιμετωπίσουμε και την λογική σου να βγάλεις τα εισιτήρια του τελικού στο Viva. Με 1.000 συνδεσμιακά μέλη και δικαιούχους εισιτηρίων σε ένα άθλημα που το έχουμε στηρίξει χρόνια όπως κι φέτος με την παρουσία μας, θα μας βάλεις να δώσουμε μέχρι και πανελλήνιες για το ποιος θα καταφέρει να μπει στο γήπεδο.

Καταφέραμε να προμηθευτούμε ελάχιστα εισιτήρια μέχρι τις 17:04 που με απορία είδαμε να εξαντλούνται…Δυστυχώς άνθρωποι πού δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα δεν έχουν την άνεση να δώσουν μάχη με το internet. Είναι λογικό να μην το αντιλαμβάνεσαι εσύ και το ανίκανο επιτελείο σου, δεν είναι όμως λογικό να μην θες να το κάνεις.

Από το να το κάνεις διαλέγεις να σε έχουμε στην ίδια κατηγορία με τους φίλους σου Βαγγέλα-Αλαφούζο-Βαρδή. Απλά Δημήτρη επειδή είπαμε ότι όλα αυτά τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ μην ξεχνάς ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι την Τετάρτη δε θα παρευρεθούμε στο κλειστό του Άγιου Θωμά ζητώντας παράλληλα ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την ομάδα Βόλλευ και ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΥΛΟ και ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Είναι προφανές Δημήτρη ότι δε μας θες πλέον σε κανένα τμήμα του Παναθηναϊκού. Μετά τις προσπάθειες που κάνεις να κλείσεις και τους 55 συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 σε Αθήνα και Επαρχία θυμίζοντας άλλες εποχές διοικήσεων που σιχαινόμαστε τώρα προσπαθείς να μας αποκλείσεις και από τα γήπεδα του ερασιτέχνη. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα από σένα για το καλό του Παναθηναϊκού μας, η ανοχή μας όμως δε σημαίνει ξεπούλημα της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μας. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που δε σέβεσαι…

Στα λουκέτα πού παλεύεις να βάλεις στους ιστορικούς συνδέσμους μας, απαντάμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κυματίζει μια ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Στους αποκλεισμούς πού προσπαθείς να μας κάνεις στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Παναθηναικός, θα απαντήσουμε με πιο δυναμικές παρουσίες.

Ότι σφυρίζεις αδιάφορα εσύ και τα ΜΜΕ που ελέγχεις για τα εγκλήματα Αλαφούζου αλλά κατ' επέκταση του Χοντρού εις βάρους του Παναθηναϊκού μόνο στεναχώρια μας προκαλεί.

Υ.Γ1 Ποιος θα αποφασίσει ποιος θα μου στερήσει την ομάδα που αγαπώ;

Υ.Γ2 Ευχόμαστε στην ομάδα να πάρει την κούπα απέναντι στην ομάδα της Τρούμπας και της Πρέζας.

Υ.Γ3 Η Θύρα 13 δεν επιζητά την αναγνώριση κανενός.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13

ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13

ΜΕΓΑΡΑ ΘΥΡΑ 13

ΝΟΤΙΑ ΘΥΡΑ 13

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΥΡΑ 13

WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13

ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ

ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ

ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ».

Μοιραστείτε το: