08/04/2020
ΑΕΚ | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 - 22:46

ΠΣΑΠ: «Αντίπαλοι μόνο όσο διαρκεί ένας αγώνας» (pics)

Σημαντική πρωτοβουλία εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται την Κυριακή (26/1) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Εν όψει του ντέρμπι αυτού ο ΠΣΑΠ έστειλε, μέσω πρωτοβουλίας και σε συνεργασία με τις δύο ΠΑΕ, την Παρασκευή (24/1) το δικό του μήνυμα, ότι αυτό το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει.

Έτσι, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου μαζί με τους εκπροσώπους τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου και ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκο Γαβαλά, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη βρέθηκε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Βάρης.

Εκεί μίλησαν στα μικρά παιδιά για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός σε συμπαίκτες και αντιπάλους και πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που πρέπει να έρθει.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΠΣΑΠ:

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές αξίες, που θα μας βοηθήσουν να "χτίσουμε" ένα καλύτερο αύριο. Όπου τα παιδιά μας θα ζουν χωρίς μίσος και εντάσεις.

Σε μερικές ημέρες, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως δεν μας χωρίζει τίποτα. Ότι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας συνόδευσε σήμερα τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, μαζί με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γαβαλά υπεύθυνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, μετέφεραν στη νέα γενιά, γιατί όχι και στους επόμενους πρωταθλητές, πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε συμπαίκτες και αντιπάλους και όλοι μαζί αναδείξαμε μία πτυχή του ποδοσφαίρου που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα.

Ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει…».

Μοιραστείτε το: