05/06/2020
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 - 01:22

Το «ευχαριστώ» της Νίκης Βόλου στους οπαδούς της

Για τις γεμάτες εξέδρες με Ο.Φ. Ιεράπετρας

Η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο ενάντια στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, αλλά στη διοίκηση επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για το δυναμικό «παρών» που έδωσαν οι οπαδοί της ομάδας στις εξέδρες.

Έτσι, με δευτεριάτικη (13/1) ανακοίνωση οι «κυανόλευκοι» απένειμαν τα εύσημα στους φιλάθλους, δηλώνοντας περήφανοι για το μεγαλείο του συλλόγου που υπηρετούν.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον καθένα χωριστά από τους φίλους της για την παρουσία τους στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αγώνα της ομάδας μας, κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Παρά το γεγονός πως η μέρα και η ώρα της αναμέτρησης ήταν απαγορευτικές για πολύ κόσμο και ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους, οι κερκίδες της Νεάπολης γέμισαν για μια ακόμη φορά και μας έκαναν περήφανους για το μεγαλείο του συλλόγου που υπηρετούμε, καθώς και σίγουρους για τη συνέχεια της προσπαθειας, όσο όλοι εσείς είστε δίπλα μας.

Τα λόγια είναι φτωχά, για να περιγράψουν τη χαρά που μας δίνετε, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Ραντεβού στην Καλαμάτα...

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 - Γιατί... Νίκη είσαι!».

Μοιραστείτε το: