08/08/2020
ΤΡΙΓΛΙΑ | Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 - 13:35

Ο Μάγγος στο «τιμόνι» της Τρίγλιας

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Καρδιτσιώτη τεχνικού

Σε μια δοκιμασμένη στην κατηγορία λύση βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νίκου Καραμπετάκη η Τρίγλια.

Η ομάδα της Χαλκιδικής ανακοίνωσε τη Δευτέρα (13/1) την πρόσληψη του Γιάννη Μάγγου, ο οποίος έχει πλούσια θητεία στις μικρότερες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο. Ο Γιάννης Μάγγος έχει εργαστεί με επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αγωνιζόταν τότε την περίοδο 2016-17 στην Football League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε τον Ο. Φ. Ιεράπετρας, ομάδα Γ Εθνική και στο τέλος της περιόδου 2018-19 με την ομάδα της Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής και την άνοδο στην Football League, ενώ την καθοδήγησε με επιτυχία και στο πρώτο μισό σχεδόν της φετινής περιόδου. Εργάστηκε με επιτυχία επίσης στον Α. Ο. Καρδίτσας στην Γ Εθνική, την περίοδο 2013-14, στον Τύρναβο στην Football League, την περίοδο 2014-15 και στους Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιεα Αγιάς, στην Γ Εθνική.

Ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή τεχνικός είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α. και εργάστηκε παλαιότερα ως γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α. Ο. Καρδίτσας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιάννη Μάγγο και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!!».

 

Μοιραστείτε το: