03/08/2020
ΑΡΗΣ | Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 - 22:52

Ένινγκ: «Δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο...»

Δυσαρεστημένος με την εικόνα του ΑΕL FC Arena o τεχνικός του Άρη

Με το 0-0 έφυγε ο Άρης από το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ και ο Μίχαελ Ένινγκ έκανε παράπονα στη συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΑΕL FC Arena.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Δεν μου άρεσε ό,τι είδα. Όταν οι παίκτες μας δέχονται κάποια ρατσιστικά συνθήματα, θα περίμενα μεγαλύτερη προστασία. Μια διακοπή του αγώνα, ένα σινιάλο ότι κάτι πρέπει να γίνει. Η Λάρισα είχε 1-2 καλύτερες ευκαιρίες από εμάς. Μένουμε με τον εκτός έδρας βαθμό και συγκεντρωνόμαστε γρήγορα για το παιχνίδι Κυπέλλου.

Όλοι μου έλεγαν για εξαιρετικό γήπεδο και με αγωνιστικό χώρο που έχει αλλαχθεί πρόσφατα. Ήρθα εδώ και είδα γήπεδο με κενά και κυματιστό αγωνιστικό χώρο και άμμο. Δείχνει μια κακή κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Επίσης, ανέφερε:

Για την κόπωση της ομάδας του και το ενδεχόμενο ροτέισον εν όψει Κυπέλλου: «Το πρόβλημα ήταν ότι εμείς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η Λάρισα είχε πλεονέκτημα στο δυνατό παιχνίδι. Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη».

Για τα ρατσιστικά σχόλια: «Δεν έχει σημασία αν ήταν ένα ή πολλά. Έχει σημασία να δείξουμε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και κάτι πρέπει να αλλάξει».

Για το αν υπάρχει απειθαρχία από τους παίκτες του: «Δεν συμφωνώ ως προς αυτό. Οι δύο ομάδες έδειξαν στοιχεία δύναμης. Ο διαιτητής έβγαλε τις κάρτες που έπρεπε να βγάλει».

Μοιραστείτε το: