26/09/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 - 22:00

Βόμβα Μαρινάκη: Θετικός να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με Σαββίδη - Μελισσανίδη!

«Άδειασε» Κωστούλα * Αποκαλύψεις για σχέση Open και δικαστών ΕΠΟ! * Όλα όσα είπε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1 διεξήχθη την Πέμπτη (12/12) με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού προκάλεσε αίσθηση με όσα είπε.

Και πώς να μην προκαλέσει, άλλωστε, καθώς-πέραν όσων είχε να πει προς την πλευρά ΠΑΟΚ και Ξάνθης-ανέφερε ότι θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς άνδρες του «Δικεφάλου του Βορρά» και της ΑΕΚ, τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη δηλαδή, για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, «άδειασε» τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα σχετικά με δήλωσή του ότι θα ήθελε από τον Ι. Σαββίδη να αγοράσει το προπονητικό κέντρο των Αγρινιωτών.

«Σήμερα ήρθα εδώ γιατί δεν έχω κρυφτεί σε οτιδήποτε έχω κάνει, είτε στον Ολυμπιακό είτε στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Επειδή ακούω διάφορα, οι μετοχές μου στον Ολυμπιακό ανήκουν σε μία κυπριακή εταιρεία η οποία μου ανήκει 100%. Από το 2010 που έχω αποκτήσει τις μετοχές, δηλώνω στο Πόθεν Εσχες πως είμαι ο μέτοχος της κυπριακής εταιρείας και κατ' επέκταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ήθελα να κάνω μία ειλικρινή κουβέντα με τα μέλη του συνεταιρισμού. Πολλές ΠΑΕ αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν έχει βοηθήσει στην επίλυσή τους. Κάθε χρόνο δεν αυξάνονται τα έσοδά μας από χορηγούς ή από τα εισιτήρια ή από την τηλεόραση η οποία πληρώνει και έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Άρα οι περισσότερες ΠΑΕ ψάχνουν να βρουν χορηγούς.

Θέλω ειλικρινά να τοποθετηθούν όλοι εδώ μέσα. Αν η καταγγελία μας γίνει δεκτή ή όχι, είτε τα στοιχεία αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη, τον κ. Συγγελίδη και την ΠΑΕ Ξάνθη, υπάρχουν αρμόδια όργανα τα οποία θα αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει.

Αλλά πρέπει να πω το εξής. Αν ο Ολυμπιακός, ο κ. Μαρινάκης, ο ανιψιός μου, ένας ξάδελφός μου, ένας φίλος μου του οποίου του φτιάχνω εγώ το Πόθεν Έσχες και αγοράσει το προπονητικό του Ατρόμητου ή τις ακαδημίες και το προπονητικό στην Τρίπολη που έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά ή στη Λάρισα ή στον ΟΦΗ που είναι και η πατρίδα μου το Ηράκλειο ή οτιδήποτε και υπάρχει ένα παρένθετο πρόσωπο ή εταιρεία, είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε; Γιατί ο κ. Κωστούλας δήλωσε μακάρι να έρθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο κ. Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό μου κέντρο και θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω την τοποθέτηση του Παναιτωλικού για αυτό. Αυτό μας βρίσκει σύμφωνους;

Σας ρωτώ, είναι σωστό; Μπορούμε να το κάνουμε; Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει και θέλω τη γνώμη σας. Να ορίσουμε τα πλαίσια, τους κανονισμούς και τι πρέπει να κάνουμε. Κύριε Λυσσάνδρου αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί και θέλω και τη δική σας τοποθέτηση. Είναι πολύ σημαντικό και έχουμε άμεσο συμφέρον όλοι γιατί αφορά την ακεραιότητα του πρωταθλήματος. Εγώ λοιπόν συμφωνώ σε μια συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με τον κ. Σαββίδη, τον κ. Μελισσανίδη, ώστε πραγματικά να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε», ανέφερε ο Β. Μαρινάκης.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση δικαστών της ΕΠΟ και του τηλεοπτικού σταθμού Οpen, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ κ. Αντωνίου, λέγοντάς του ότι έχει χαθεί κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας στις πειθαρχικές επιτροπες της ΕΠΟ, που δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα, καθώς, απροκάλυπτα, παιδιά δικαστών των επιτροπών εργάζονται στον εν λόγω σταθμό και ταυτόχρονα επιλαμβάνονται των υποθέσεων που αφορούν τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1!

Μοιραστείτε το: