26/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 - 14:46

Δύο αγωνιστικές για το τίποτα στον Ολυμπιακό!

Σκανδαλώδης αυστηρότητα από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1, που δεν έκρινε με βάση τα πραγματικά περιστατικά, αλλά το γράμμα του κανονισμού * Εφέσιμη η απόφαση

Άλλο ένα σκάνδαλο... Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας 1 επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό και πρόστιμο 61.500 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παρά το γεγονός ότι τα γεγονότα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τίποτα παραπάνω από ένα πρόστιμο, είπε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του, ακολουθώντας το γράμμα του κανονισμού.

Απέδειξε έτσι ότι λειτουργεί μεροληπτικά όταν δεν τιμώρησε φέτος τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ προς την αποστολή του Παναθηναϊκού, για να μην πάμε σε παλιότερες καταστάσεις...

Αν η πρωτόδικη ποινή μείνει ως έχει, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα αναγκαστούν να υποδεχθούν χωρίς κόσμο την ΑΕΛ για τη 15η αγωνιστική, αλλά και τον Παναθηναϊκό για τη 17η.

Βέβαια, η ποινή είναι εφέσιμη και θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα το «κυνηγήσει» άμεσα.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

ΠΑΕ Ολυμπιακός:«Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/84/1/7-μβ από 3/12/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή, εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων (61.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές».

 

Μοιραστείτε το: