30/09/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 - 15:43

Η Δόξα Δράμας απέκτησε τη δική της μασκότ (pics)

Αποκαλυπτήρια για τον «Μαυραετό»

Τη δική της μασκότ απέκτησε η Δόξα Δράμας. Το όνομά της είναι «Μαυραετός» και τα... αποκαλυπτήριά της έγιναν την Τετάρτη (4/12).

Στην αμφίεση θα υπάρχει εναλλαγή ρόλων, αφού θα την υποδύονται εναλλάξ δύο πιστοί φίλοι της ομάδας.

Το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται καθημερινά στο περίπτερο της ομάδας στην «Ονειρούπολη» και είναι έτοιμη για... ψηλές πτήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας: «Ιδιαίτερη μέρα ήταν η σημερινή για τη Δόξα Δράμας, που για πρώτη φορά στα χρονικά απέκτησε και επίσημα τη νέα της μασκότ.

Ο “Μαυραετός”, όπως λέγεται η μασκότ της ομάδας μας και στην αμφίεση θα υπάρχει εναλλαγή “ρόλων” (θα τον υποδύονται εναλλάξ δυο πιστοί φίλαθλοι), είναι πλέον έτοιμος να ανοίξει φτερά, αγέρωχος και επιβλητικός.

Έτοιμος για υψηλές πτήσεις, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους κοντά στην ομάδα μας, εμψυχώνοντας τους παίκτες και πανηγυρίζοντας τα γκολ και τις επιτυχίες σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας στο εξής. Ως ενεργό μέλος της μεγάλης “οικογένειας” της Δόξας.

Ο νέος πόλος έλξης και η ατραξιόν της Δόξας θα βρίσκεται καθημερινά στο περίπτερο της ομάδας στην “ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ”, όπου έγινε σήμερα η παρθενική επίσκεψή του “Μαυραετού”, βγαίνοντας αρκετές φωτογραφίες με θαυμαστές του, μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας».

 

Μοιραστείτε το: