05/08/2020
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 - 20:40

ΠΑΟΚ: «Από τον πανικό τους στον Ολυμπιακό θα ζητήσουν και αναβολή των Χριστουγέννων...»

Η απάντηση των Θεσσαλονικέων στην επιστολή των «ερυθρόλευκων»

Σε ειρωνικό ύφος ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ζητά την αναβολή του ματς των Θεσσαλονικέων με την Ξάνθη.

Οι «ασπρόμαυροι» έλεγαν το βράδυ της Τετάρτης (4/12) πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πανικό και «είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.

Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και στο οποίο θα χρεώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.

Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή & των Χριστουγέννων.

Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (...), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ», αναφέρεται στη θέση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μοιραστείτε το: