06/06/2020
Ομάδες | Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 - 21:52

Γεωργαράς: «Αποχώρησα για προσωπικούς κυρίως λόγους»

Ο πρώην τεχνικός του Αιολικού ανέλυσε τους λόγους της λήξης της συνεργασίας του με την ομάδα της Λέσβου

Για την αποχώρηση του από τον Αιολικό μίλησε την Παρασκευή (29/11) ο Γιάννης Γεωργαράς.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Λέσβου ξεκαθάρισε πως ζήτησε τη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας πως στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για τη συνεργασία που είχαν, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως η πρώην ομάδα του είναι ικανή με 2-3 προσθήκες να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά το ματς με τον Παναρκαδικό ζήτησα από τον πρόεδρο τη λήξη της συνεργασίας μας. Για προσωπικούς κυρίως λόγους. Μου προτάθηκε από τον ίδιο να συνεχίσω ως τεχνικός διευθυντής. Κάτι που καταδεικνύει και το μεταξύ μας κλίμα. Στη συγκεκριμένη στιγμή έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και να δω ψύχραιμα το επόμενο μου βήμα. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον Τζίμη και τον Σταύρο Αντωνάκα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ σε αυτόν τον ιστορικό και μεγάλο σύλλογο!

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με μεγάλες δυσκολίες (καθυστερήσεις στη συμπλήρωση του ρόστερ), δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα ομάδα, ξεκινώντας από το "μηδέν". Μια ομάδα που αποτελείται από 14 γηγενείς ποδοσφαιριστές -κάτι που είχε χρόνια να συμβεί- και αρκετές προσθήκες με νέους ταλαντούχους Έλληνες και ξένους παίκτες. Με απίστευτες ελλείψεις ξεκινήσαμε ένα μεγάλο ταξίδι στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σάμος, Κόρινθος, Νίκη Βόλου, Απόλλων, Λαμία...

Αυτό βέβαια ήταν φυσικό να "αφήσει" σημάδια στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα, καθώς το ρόστερ δεν είχε το απαραίτητο βάθος. Παρ' όλα αυτά, μετά από χρόνια έστω και παροδικά, επέστρεψε στον ιστορικό Ταρλά η χαμένη αίγλη του Αιολικού, κάνοντας περήφανους τους φίλους του. Η θέση της ομάδας είναι πλασματική. Με 2-3 προσθήκες είναι σίγουρο ότι ο Αιολικός θα πετύχει τον φετινό του στόχο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου, Βασίλη Παππά, τον φυσικοθεραπευτή Ανδρέα Γαλάτη, τον γυμναστή Βασίλη Σταυρινό, τον έφορο μας τον Γρηγόρη, τους γενικούς αρχηγούς Λάκη Μέγα και Στέλιο Ματζουράνη για την ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά τους, τον Στέλιο Αλμπάνη, την κα Ρένα από τα γραφεία, τον Σύνδεσμο των οργανωμένων, όπως και όλους τους αγνούς φιλάθλους του Αιολικού για τη στήριξη και την εκτίμησή τους. Πάνω από όλα όμως τους ποδοσφαιριστές μου, που κάτω από εντελώς αντίξοες συνθήκες και ουσιαστικές ελλείψεις (ρόστερ και προετοιμασίας με απουσία φιλικών αγώνων) πέτυχαν μεγάλες νίκες και διακρίσεις που άγγιξαν το Πανελλήνιο! Είναι σίγουρο ότι μετά από πολλά χρόνια, οι επιτυχίες αυτές θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες, βαθιά στην καρδιά τους.

Αισθάνομαι γεμάτος και υπερήφανος που επέστρεψα πίσω κάτι από την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου δείξατε...»

Μοιραστείτε το: