09/08/2020
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ | Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 - 23:49

Ασπρόπυργος: «Να βγάλει το βίντεο στη δημοσιότητα η Καλαμάτα, εμείς αδικηθήκαμε...»

Απάντηση στα παράπονα των Μεσσήνιων, αλλά και ευχαριστίες για τη φιλοξενία

Δεν άφησε αναπάντητη ο Ασπρόπυργος την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Καλαμάτας για τη διαιτησία του μεταξύ τους παιχνιδιού.

Τη Δευτέρα (25/11) οι «κυανόλευκοι» κάλεσαν τους Μεσσήνιους να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι είναι που αδικήθηκαν και όχι η «Μαύρη Θύελλα».

Πάντως, υπήρξε και «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία, δεσμευόμενοι ότι θα πράξουν το ίδιο στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ασπροπύργου: «Η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου ευχαριστεί την Π.Α.Ε Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας και δεσμευόμαστε πως θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στον Ασπρόπυργο.

Η ανακοίνωση θα σταμάταγε εδώ αν δεν είχαν ειπωθεί και γίνει κωμικοτραγικά πράγματα στην αίθουσα τύπου μετά τη λήξη του αγώνα καθώς και με τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν την επόμενη μέρα από πλευράς Π.Α.Ε. Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Α) Διαβάσαμε με έκπληξη την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ για τη διαιτησία του αγώνα (η οποία προφανώς έχει γινει για εσωτερική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας). Εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα…

Προ(σ)καλούμε την Π.Α.Ε. Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ να βγάλει το βίντεο του αγώνα στη δημοσιότητα ώστε να κρίνει όλη η φίλαθλη Ελλάδα ποιος αδικήθηκε και ποιος όχι.

Β) Όσον αφορά τις δηλώσεις του παράγοντα της γηπεδούχου κ. Παπαδημητρίου σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι καθώς και τα περσινό στην έδρα μας αγώνα (5-0) και παρά τη σημερινή του διευκρινιστική δήλωση σε γνωστή ιστοσελίδα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ περεταίρω διευκρινήσεις καθώς θεωρούμε πως αφήνει μελανά σημεία για την ομάδα της Ένωσης Ασπροπύργου.

Επειδή οι εν λόγω δηλώσεις είναι κατάφορα ψευδείς και συκοφαντικές κατά της ομάδας μας και πλήττουν με πρόθεση και βαναυσότητα την τιμή και αξιοπρέπεια μας ως οργανισμού, έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο της ομάδας να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά της, με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μας.

Με την ΦΑΝΕΛΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ».

Μοιραστείτε το: