02/07/2020
Στοιχηματίζω | Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 - 17:10

Ξεκάθαρα φαβορί...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Κυριακή (17/11)

Νέο ταμείο σας οδηγήσαμε με τις προτάσεις μας για το Σάββατο (16/11) συνεχίζοντας εντυπωσιακά στη συγκεκριμένη μας στοιχηματική στήλη.

Πλέον, προχωράμε με τις προτάσεις μας για την Κυριακή (17/11), όντες αισιόδοξοι ότι θα σας οδηγήσουμε ξανά στα κέρδη.

Αναλυτικά...

Αλβανία-Γαλλία: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Αλβανίας κόντρα στην Γαλλία. Οι Αλβανοί στο γήπεδό τους είναι δυνατοί, ωστόσο οι «τρικολόρ» διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα, η οποία πιστεύουμε ότι θα φτάσει εύκολα στη νίκη. Το διπλό δίνεται χαμηλά και δικαιολογημένα και έτσι για να ανεβάσουμε την απόδοση θα ποντάρουμε στη νίκη της Γαλλίας από το πρώτο ημίχρονο.

Ανδόρα-Τουρκία: Περνάμε στον αγώνα της Ανδόρας κόντρα στην Τουρκία. Ξεκάθαρο φαβορί και στο συγκεκριμένο ματς οι φιλοξενούμενοι, με το διπλό να μην αξίζει όμως το ποντάρισμά μας στις τιμές που βρίσκεται. Θα πάμε έτσι στα γκολ, περιμένοντας ένα ματς με την Τουρκία να έχει τον απόλυτο έλεγχο σκοράροντας αρκετά γκολ κόντρα στην πολύ κακή άμυνα της Ανδόρας. Το Over 4.5 πληρώνει πολύ καλά και θεωρούμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Μολδαβία-Ισλανδία: Κλείνουμε την τριάδα μας με την αναμέτρηση της Μολδαβίας κόντρα στην Ισλανδία. Και εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι Ισλανδοί έχουν καλύτερη ομάδα, θέλουν τη νίκη και πιστεύουμε ότι έχουν όλα τα φόντα να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς… Με το «διπλό» από το πρώτο ημίχρονο να είναι η επιλογή μας, η οποία θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αλβανία-Γαλλία 2ημ./2τελ/

Ανδόρα-Τουρκία OVER 4.5

Μολδαβία-Ισλανδία 2ημ./2τελ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: