05/04/2020
ΑΙΓΑΛΕΩ | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 - 18:42

Έδωσε εισιτήρια στη Νίκη Βόλου το Αιγάλεω

Οι Θεσσαλοί θα έχουν 150 οπαδούς τους στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή (27/10) στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», με το Αιγάλεω να υποδέχεται τη Νίκη Βόλου για την 5η αγωνιστική της Football League και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν 150 οπαδούς τους στο πλευρό τους.

Την Τετάρτη (23/10) η διοίκηση του «Σίτι» ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων, κάνοντας γνωστό ότι παραχωρήθηκε η Θύρα 6 στους φιλάθλους των «κυανόλευκων» του Βόλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 - ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου τη Κυριακή από τις 13:00 το μεσημέρι έως και την έναρξή του.

Οι τιμές τους έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ: 1 εως 4: 10€

ΘΥΡΑ 12: 5€

ΘΥΡΑ 8(VIP): 20€

Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο(2) εισιτηρίων.

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Παραχωρήθηκε η Θύρα 6 στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (150 εισιτήρια με τιμή 5 ευρώ) μετά από αίτημα της ΠΑΕ Νίκης Βόλου και θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 6 (οδός Θεσσαλονίκης). Σε καμία άλλη Θύρα του γηπέδου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της Νίκης».

Μοιραστείτε το: