21/02/2020
Ειδήσεις | Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 - 11:41

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ζλάταν είναι ένας και μοναδικός»

Συνέντευξη αποθέωσης του εαυτού του έδωσε ο Σουηδός στο Gazzetta dello Sport

Τη… μοναδικότητα του θέλησε να εκφράσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να γίνει καλύτερος από αυτό που είναι, αφού είναι ήδη τέλειος όπως δήλωσε.

«Στην ηλικία των 30 ετών ξεκίνησα να δουλεύω μανιωδώς στο σώμα μου για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση. Είπα να διατηρήσω, όχι να βελτιωθώ. Αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν μπορώ να γίνω καλύτερος από αυτό. Υπάρχει μόνο ένας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεν θα υπάρξει άλλος ξανά», ήταν τα λόγια του.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στη Serie A, απάντησε: «Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θα ακούσω όλες τις προτάσεις, αλλά θα ήθελα να παλέψω για τον τίτλο. Αν επέστρεφα θα ήθελα να διεκδικήσω το πρωτάθλημα, όχι απλά να υπογράψω κάπου επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς. Μπορώ ακόμα να κάνω τη διαφορά. Δεν είμαι ζώο για να με βλέπουν οι άνθρωποι στον ζωολογικό κήπο».

Τέλος, για το εάν σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ανέφερε: «Θέλω να έχω έναν σημαντικό ρόλο όπου θα έχω αρμοδιότητες και δύναμη για να παίρνω αποφάσεις. Θα μπορούσα να γίνω προπονητής, αλλά υπάρχει μεγάλο άγχος στη δουλειά αυτή. Γερνάς μια δεκαετία κάθε σεζόν. Επίσης τότε δεν θα μπορούσα να μπω στο γήπεδο και να κάνω τη διαφορά αν χρειαζόταν. Έχω ακόμα χρόνο για να το σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

Μοιραστείτε το: