19/02/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 - 14:32

Αφιερωμένη στον Παναγιώτη - Ραφαήλ η 4η αγωνιστική της Football League

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι θα τοποθετηθούν ειδικοί κουμπαράδες έξω από όλα τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες

Η Football League έχει δείξει πολλάκις την ευαισθησία της και το κάνει για άλλη μια φορά.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/10), η 4η αγωνιστική θα είναι αφιερωμένη στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Έτσι, όπως ενημέρωσε νωρίτερα και η Καβάλα, έξω από κάθε ένα από τα επτά γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες το Σαββατοκύριακο (19-20/10) θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς, με τα χρήματα που θα ρίξει ο φίλαθλος κόσμος σε αυτά να πηγαίνουν στον λογαριασμό της οικογένειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια για να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας».

 

Μοιραστείτε το: