02/06/2020
ΚΑΒΑΛΑ | Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 - 00:50

Δίνει δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές η Καβάλα

Εν όψει Βέροιας, αλλά και της συνέχειας της σεζόν στη Football League

Nτέρμπι από τα παλιά βρίσκεται στο προσκήνιο για την Καβάλα, που θα υποδεχθεί τη Βέροια στο κυριακάτικο (20/10) ματς για την 4η αγωνιστική της Football League.

Εν όψει της αναμέτρησης με τους Ημαθιώτες η διοίκηση των «αργοναυτών» θέλει να δει γεμάτες εξέδρες στο «Ανθή Καραγιάννη» και την Τετάρτη (16/10) ενημέρωσε ότι θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης, κάτι που θα έχει και συνέχεια στη σεζόν.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 που φέτος αγωνίζεται στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης της νεολαίας και των μαθητών, να έρθουν στο στάδιο αλλά και ταυτόχρονα να αγαπήσουν περισσότερο τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι δωρεάν θα διανέμει μαθητικά εισιτήρια στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καβάλας.

Η προσπάθεια αυτή, ξεκινάει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με τον εντός έδρας παιχνίδι της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965, με την ΠΑΕ Βέροια στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και ώρα έναρξης 16:00.

Δεδομένης μάλιστα της άμεσης ανταπόκρισης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καβάλας και ειδικότερα του Προϊσταμένου της κ. Βαγενά Απόστολου, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 10:30 το πρωί, θα επισκεφθεί τις σχολικές μονάδες του 4ου Γυμνάσιου Καβάλας και του Ειδικού Γυμνασίου Καβάλας (περιοχή Τιμίου Σταυρού) για να μοιράσει στους μαθητές τους, δωρεάν μαθητικά εισιτήρια. Η προσπάθεια μας αυτή θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Καβάλας».

Μοιραστείτε το: