23/01/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 - 01:03

Ευχαρίστησε οπαδούς και Αστυνομία ο Ολυμπιακός Βόλου

Προσθήκη καρδιολόγου στο ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας

Έχει... ξεσπιτωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου λόγω των εργασιών που γίνονται στα γήπεδα της πόλης της Μαγνησίας, αλλά οι άνθρωποί του δεν παρέλειψαν να απονείμουν τα εύσημα στους οπαδούς της ομάδας που την ακολούθησαν στη Λάρισα για τα παιχνίδια με Βέροια και Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για τη συνεργασία σχετικά με αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ ενημέρωσαν για την ένταξη του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Πετρούλια στο ιατρικό τους επιτελείο.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την άψογη συνεργασία, τόσο στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με την Βέροια στο Γήπεδο Φιλιππούπολη,ς όσο και για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, που για ακόμα έναν αγώνα βρέθηκε στο πλευρό της.

Η στήριξη τους γεμίζει δύναμη, τόσο την διοίκηση, όσο και το αγωνιστικό τμήμα, να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Τέλος, ανακοινώνεται πως ο καρδιολόγος κ. Κωνσταντίνος Πετρούλιας είναι πλέον μέλος της μεγάλης “ερυθρόλευκης” οικογένειας καθώς εντάχθηκε στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας».

Μοιραστείτε το: