29/02/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 - 18:10

Ο Αριάν Μπελά για το φιλικό με τον Άρη

Ευχαριστημένος ο Αλβανός τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά, από τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό της Τετάρτης (9/10) με αντίπαλο τον Άρη στον Εύοσμο.

Ο Αλβανός τεχνικός, παρά την ήττα με 3-1, έκανε λόγο για ένα ωραίο παιχνίδι όπου παρά τα δύο γκολ από λάθη που δέχτηκε η ομάδα του, είχε ξαναμπεί στην αναμέτρηση με το τέρμα της ισοφάρισης.

Παράλληλα χαρακτήρισε τιμή για την λαρισινή ομάδα να παίξει με τον Άρη, ο οποίος παίζει ωραίο ποδόσφαιρο όπως είπε, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας.

Τέλος αναφορικά με τον στόχο της ομάδας του δεν μίλησε συγκεκριμένα για κάτι και τόνισε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές ακούνε τόσο εκείνον όσο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες, κάτι που είναι καλό όπως είπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είναι τιμή μας που παίξαμε με τον Άρη. Φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες και κυκλοφορία της μπάλας».

- Για τα συμπεράσματα του από το σημερινό φιλικό:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο και όχι καταστροφικό και μόνο να απομακρύνουμε την μπάλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από λάθη δικά μας, αλλά στο μεταξύ είχαμε καταφέρει να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με την ισοφάριση».

- Για την περσινή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας:

«Ευχαριστώ τους παίκτες για την περσινή πορεία, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά πάντα δίνουν την ψυχή τους και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Είμαστε όλοι καλά και είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα».

- Για τον στόχο της ομάδας την φετινή σεζόν:

«Παίζουμε με παίκτες κάτω των 23 ετών, λόγω απαγόρευσης μεταγραφών. Το καλό είναι ότι ακούν τις εντολές τις δικές μας αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών».

Μοιραστείτε το: