28/02/2020
Ελλάδα | Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 - 21:54

Παπαγγελόπουλος: «Παραπέμψτε με, θα πάω στοιχεία στον Άρειο Πάγο...»

Τι είπε από το βήμα της Βουλής ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης

Τον εαυτό του υπερασπίστηκε το βράδυ της Τρίτης (8/10) στην Ολομέλεια της Βουλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να αναφέρει ότι δεν έχει πρόβλημα να συσταθεί η προανακριτική επιτροπή που τον αφορά.

Τόνισε όμως ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση που θέλει να τον βλάψει και ο ίδιος έχει στοιχεία που θα τα καταθέσει στον Άρειο Πάγο.

«Παραπέμψτε με, καταδικάστε με, εκτελέστε με, αλλά ακούστε με. Αναζητούν εναγωνίως ψευδομάρτυρες ειδικά στο χώρο της δικαιοσύνης για να τους στρατολογήσουν στην εγκληματική τους οργάνωση. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τον “Ρασπούτιν”. Τα στοιχεία θα τα πάω στον Άρειο Πάγο για να ζητήσω την προστασία μου της οικογενείας, μου άλλα και της ίδιας της δικαιοσύνης.

Οι σοβαροί νομικοί λένε ότι η ποινική δίωξη για την υπόθεση Novartis είναι γελοία και θα αποδειχθεί μεγάλο φιάσκο. Προσπαθούν απεγνωσμένα να προκαλέσουν νέες έρευνες σε βάρος μου με κατασκευασμένα δημοσιεύματα. Λένε χυδαία ψέματα, προσπαθώντας να εκβιάσουν έρευνες της δικαιοσύνης, με παρακολουθούν, ψάχνουν την ιδιωτική μου ζωή. Μα είναι δυνατόν; Τι σόι σκευωρός είμαι όταν μαζεύω τους συνεργάτες και μιλάμε σε εστιατόριο στην Κηφισιά που μαζεύονται εκεί όλοι οι Νεοδημοκράτες και οι δημοσιογράφοι; Δεν είμαι σκευωρός, βλάκας είμαι», είπε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Αν ήμουν σκευωρός, ο Τσίπρας δεν θα με προστάτευε, θα με άφηνε εκτεθειμένο; Δεν θα προσπαθούσα να εκλεγώ βουλευτής. Δεν υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν εκθέσεις ιδεών. Ποια είναι η κατάχρηση εξουσίας, η παράβαση καθήκοντος και ποια η ψευδορκία; Είναι φανερό ότι προσπαθήστε να επηρεάσετε και να χειραγωγήσετε τη δικαιοσύνη.

Δεν έχετε διαβάσει τη δικογραφία ή την έχετε διαβάσει και είσαστε αποφασισμένοι να με τελειώσετε. Αλλά δεν τελειώνω εύκολα».

Μοιραστείτε το: