28/02/2020
ΑΕΚ | Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 - 16:50

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μελισσανίδη - Πατούλη

«Είμαστε σε καλό δρόμο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ * «Να μην χαθεί άλλος χρόνος» το μήνυμα του Περιφερειάρχη

Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (8/10) οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά-Σοφιά».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα κάτι που ανέφερε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του, ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε να μην χαθεί άλλος χρόνος για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν επίσης ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου.

Από την συζήτηση προέκυψε η δέσμευση του Πατούλη ότι τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δηλώνει κατά την αποχώρησή του:

«Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά».

Από την άλλη και ο Γιώργος Πατούλης ήταν ξεκάθαρος στα λεγόμενά του και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλη μέρα και ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ της υλοποίηση των όσων έχουν συμφωνηθεί.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Πατούλης:

«Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Που σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο.

Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω».

Μοιραστείτε το: