04/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:39

«Έχει κάθε λόγο η Σούπερ Λίγκα 2 να έχει παράπονα…» (video)

Στην εκπομπή «Sport News» του Σταύρου Κουράκου στο Action24 ήταν ο Δημήτρης Δημητρίου την Παρασκευή (27/9) εξηγώντας γιατί η κυβέρνηση πρέπει να λύσει το θέμα των τηλεοπτικών της SL2 * Δείτε όσα ειπώθηκαν μαζί με τον έτερο καλεσμένο Νίκο Μποζιονέλο για VAR, Σούπερ Λίγκα 1 και Ευρωλίγκα

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, που φέτος ονομάζεται Σούπερ Λίγκας 2 δίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, αλλά η πρεμιέρα της σεζόν 2019-20 δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη!

Ένα κομβικό θέμα για την ύπαρξη της SL2, η οποία επί της ουσίας δημιουργήθηκε από τον προηγούμενο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη με το δέλεαρ της οικονομικής ευμάρειας αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα βρέθηκε… παγιδευμένη. Και αυτό διότι η διοργανώτρια και ΕΡΤ δεν τα έχουν βρει ακόμα!

Τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 2 αναλύθηκαν εκτενώς το βράδυ της Παρασκευής (27/9) στην εκπομπή «SportNews» με τον δημοσιογράφο Σταύρο Κουράκο του τηλεοπτικού σταθμού Αction 24 με καλεσμένους τον ιδιοκτήτη του a-sports.gr, Δημήτρη Δημητρίου και το ρεπόρτερ της Sportday και του Foxbet.gr, Νίκο Μποζιονέλο.

Δείτε πως εξηγήθηκε η αδικία, που βιώνει η SL2, αλλά και θέματα για τη χρήση του VAR, την εξέλιξη της Σούπερ Λίγκα 1και την έναρξη της Ευρωλίγκας την προσεχή εβδομάδα.

-Παρακολουθήστε στη σχετική στήλη το βίντεο της εκπομπής

Μοιραστείτε το: