23/01/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:35

Θα απέχει η Θύρα 13 από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν θα βρεθούν την Κυριακή (22/9) στο ΟΑΚΑ * Συλλαλητήριο για να φύγει ο Αλαφούζος

Την απόφασή της να απέχει από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη (18/9) η Θύρα 13.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν σαν σκέψη τους την αποχή από το ντέρμπι με τους Πειραιώτες και την Τετάρτη την επισημοποίησαν και πιο συγκεκριμένα πέντε σύνδεσμοί Θύρα 13.

Οι σκέψεις των οπαδών να απέχουν, ελέω της κακής πορείας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αναλύονται στην ανακοίνωσή τους, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα υπάρξει αντίδραση και από άλλους συνδέσμους.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) στις 14:00 θα υπάρξει ειρηνικό συλλαλητήριο στη Λεωφόρο με μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία προκειμένου να πουλήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη και να αποχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ακολούθως οι οργανωμένοι θα πάνε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους, το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και με την λήξη του θα επιστρέψουν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναϊκού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13

ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13

WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13

ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ».

Μοιραστείτε το: