20/01/2020
Στοιχηματίζω | Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:44

Τρία «διπλά» για επιστροφή στο ταμείο...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (10/9)

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται και την Τρίτη (10/9), δίνοντας μας αρκετές επιλογές στο στοιχηματικό μας κουπόνι, ώστε να επιστρέψουμε στο ταμείο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Αλβανία-Ισλανδία: Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Αλβανίας κόντρα στην Ισλανδία. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση. Οι Αλβανοί ειδικά στο γήπεδό τους ανεβαίνουν επίπεδο, ωστόσο, απέναντί τους θα βρουν μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει ακόμη και στις κακές βραδιές της. Το διπλό ενέχει ρίσκο, όμως, στις αρκετά υψηλές τιμές που δίνεται αξίζει το ποντάρισμά μας.

Μαυροβούνιο-Τσεχία: Περνάμε στον αγώνα του Μαυροβουνίου κόντρα στην Τσεχία επίσης για τα προκριματικά του Euro 2020. Δυνατό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν τα πατήματά τους. Το Μαυροβούνιο είναι πολύ κακό το τελευταίο διάστημα, ενώ και η Τσεχία δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Σε κάθε περίπτωση οι Τσέχοι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για τη νίκη. Διαθέτουν καλύτερη ομάδα, έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και πιστεύουμε ότι κόντρα σε αυτό το Μαυροβούνιο θα βρούν εύκολα ή δύσκολα το δρόμο για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΗΠΑ-Ουρουγουάη: Κλείνουμε τις προτάσεις μας με μία φιλική αναμέτρηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την Ουρουγουάη, ποντάροντας και εδώ στους φιλοξενούμενους. Οι «σελέστε» παρά τις απουσίες είναι ένα σκαλί πάνω από τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν χάσει αρκετή από τη δυναμική που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, γιατί μιλάμε και για ένα φιλικό ματς υπάρχει η επιλογή του Over.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αλβανία-Ισλανδία 2

Μαυροβούνιο-Τσεχία 2

ΗΠΑ-Ουρουγουάη 2/OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: