06/12/2019
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 - 18:37

Τέλος από το Καρπενήσι ο Λεβαδειακός

Στη βάση τους επιστρέφουν οι Βοιωτοί μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στο βουνό

Καρπενήσι τέλος για τους παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι μετά από δύο εβδομάδες επιστρέφουν την Τρίτη (13/8) στη βάση τους.

Οι Βοιωτοί είχαν γίνει …κάτοικοι της πρωτεύουσας του νομού Ευρυτανίας από τις 30 Ιουλίου και πραγματοποιήσαν εκεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, εν’ όψει της νέας σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, πέρα από τις εξαντλητικές προπονήσεις, έδωσε και δύο φιλικά, αυτά με Βόλο και με Πλατανιά, στα οποία αμφότερα αναδείχθηκε ισόπαλη. Λευκή ισοπαλία με τους Θεσσαλούς και 1-1 με τους Χανιώτες.

Πλέον η προετοιμασία της στερεοελλαδίτικης ομάδας θα συνεχιστεί στη Λιβαδειά όπου και θα μπει στο τελικό στάδιο μονταρίσματος, προκειμένου να αρχίσουν σιγά σιγά να …φαίνονται οι τελικές επιλογές για την βασική ενδεκάδα.

Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στο σύλλογο, στο Καρπενήσι δεν υπήρξε τίποτε απρόοπτο και τα πρώτα μηνύματα δείχνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για μία ομάδα η οποία θα αγωνιστεί και πάλι, μετά τη σεζόν 2010-2011, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Πλέον οι παλιοί καλούνται να βγουν μπροστά προκειμένου να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους και να τους σφυρηλατήσουν με το μέταλλο της ομάδας, ενώ οι νέοι να δείξουν ενθουσιασμό, ταλέντο, αγωνιστική φρεσκάδα, διάθεση για διάκριση και επιτυχίες.

Μοιραστείτε το: