12/12/2019
ΓΓΑ | Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 - 13:53

«Δεν τέθηκε κάνενα θέμα απόσυρσης της Αστυνομίας από τα γήπεδα»

Το υφυπουργείο Αθλητισμού διέψευσε όσους «έβγαλαν» θέμα για συμφωνία Χρυσοχοΐδη - Αυγενάκη σχετικά με αλλαγή στάσης της ΕΛ.ΑΣ.

Οι φήμες έπαιρναν και έδιναν πριν καν συναντηθούν με συνέπεια μετά να πάρουν μορφή πληροφοριών... Πως δηλαδή η Αστυνομία βγαίνει ξανά εκτός γηπέδων και ότι αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Λευτέρη Αυγενάκη τη Δευτέρα (12/8)...

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει και διαψεύσθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού με κατηγορηματικό τρόπο την Τρίτη (13/8).

«Ούτε καν θίχθηκε το θέμα», αναφέρει η σχετική διευκρινιστική ενημέρωση από πλευράς ΓΓΑ προς επιβεβαίωση και των όσων σας μετέφερε για το a-sports.gr για το τετ α τετ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ, καθώς αλλαγή στη στάσης της ΕΛ.ΑΣ. δεν προέκυπτε... Αναλυτικά η επισήμανση του υφυπουργείου Αθλητισμού αναφέρει τα εξής:

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΓΓΑ: «Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμφώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από ερασιτεχνικούς αγώνες και για την μείωση της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. από εκείνους των επαγγελματικών κατηγοριών, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ή παρόμοιο ζήτημα κατά τη χτεσινή τους συνάντηση.

Δεν θίχθηκε καν στη σχεδόν δίωρη συζήτηση για τις πρώτες συντονισμένες ενέργειες στο σχέδιο δράσεων "αντιμετώπιση της βίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους περιβάλλοντες χώρους και συνέπειες των βιαιοπραγούντων", για το οποίο ενημερώσαμε αναλυτικά και ως εκ τούτου δεν ισχύει».

Μοιραστείτε το: